It's been a hard days night

26. veljače 2015.Ako još niste upoznali Doru Barbarić a.k.a. Monsieur Dorian sada je vrijeme da ju upoznate. Monsieur Dorian vodi zanimljivi blog  posvećen smiješnim trenutcima, prvim ljubavima i malim stvarima koje nam donose osmijeh na lice.

Inspiraciju za ilustracije pronalazi u svakodnevnim stvarima, onome što je nasmije ili zaintrigira. Obožava ironiju životinje koja se ponaša i odijeva kao odrasla osoba i ima svoje mišljenje, a takve motive uglavnom prezentira u svom radu. „Ilustracije su odraz mojih misli, koje su pomalo romantičarske, ponekad i melankolične, ali često komične i satirične.„

Više o Monsieur Dorian pročitajte ovdje ili posjetite njezinu Facebook stranicu i blog.

Također smo vam pripremile i darivanje, u suradnji sa Monsieur Dorian darujem vam ogrlicu sa fotografije. Detalje potražite na facebooku.
Za kraj jedan outfit obojan pastelnim bojama (Beatlesi,narodni radio. Vozač telefonira. Par putnika zagnjurenih u prozorsko staklo. Osječki kolodvor i sjenke koje samo sunce može narisati.Nosila sam Giant vintage naočale, H&M suknju, Orsay vestu i torbu, Zara gležnjače

Do sljedećega puta!
V. :*

Vrapci su za nas pravili predstavu nad gradom.

2. veljače 2015.


Ujutro su vrapci za nas pravili predstavu nad gradom. Početak je veljače, prvi mjesec prošao je brzinom munje. Veselim se proljeću (dan traje 47 minuta više a na playlisti su neke dinamičnije pjesme.) 

Bliži se i drugi Blue turpentine blog rođendan, pripremam vam darivajne o kojem ćete više saznati u jednom od narednih postova.


 Nosila sam C&A kapu, Pull&bear kaput, LOLA.tees majicu, Daniel Wellington satV. :*

Pinterest

Copyright © Blue Turpentine
Design by Fearne