Latest Instagrams

reflections of my life

4. listopada 2013.

 Znaš onaj prolaz između dva sna?!... ma...onaj, što ga zovu dan! 

Dobro sam, vidiš, dobro je sve... Sve više učim preskakati dane, sve bolje znam spajati sne. 


,Zraka sunca probila se kroz pukotinu na roleti i zadržala na njegovom licu, sasvim dovoljno da ugasi film koji se odvijao u onoj drugoj stvarnosti. 

 U trenu povratka u ovaj svijet, u toj milisekundi, osjetio je poznati grč u stomaku, nevoljkost da se vrati iz sna, želju da ostane tamo. Pomislio je na priču koju je jednom negdje pročitao, kako u dubokoj Amazoniji postoje plemena koja vjeruju u drugačiju realnost, u kojoj je san zapravo život, a život san. Svaki put bi požalio što i sam ne može povjerovati u to. 
Otvorio je oči čim je nestala zadnja slika od onih koje u sekundama buđenja još žive i traju u međuprostoru sna i jave.nosila sam: haljina - h&m, baloner - new look, torba - vintage, cipele - JC lita, štramplice - new yorkerLišće! Svuda oko mene su gomile lišća koje spremno čeka na lepršanje u zraku.


***


U potrazi sam za inspiracijom, jedan stari ormar čeka i vapi za promjenom.
Možda će se osjećati pomalo ludo pa će ga krasiti razne točkice ili će nastaviti sanjariti obuhvaćen ružama svih veličina :)

Kistove u ruke i glazbu na maksimum!


Do sljedećega posta,

                                       vas Victorija


1 komentar

  1. Predivne fotke, mantil i cipele su mi favorit. Ova ulica u kojoj si se slikala me podseca na ul.u Macvanskoj Mitrovici gde sam odrasla:)
    Trendovi ove jeseni i zime na mom blogu
    http://www.ladiesstreet.rs/blog/jesen-i-zima-u-trendu/

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting!

Latest Pins

© Blue Turpentine. Design by FCD.