Latest Instagrams

Hello! Is there anybody in there?

19. studenoga 2013.
Just nod if you can hear me.

U nastojanju da pohvatam misli mrežom satkanom od interpunkcije i složenih vremena, tupo gledam u oblačić dima koji je sve samo ne plavičast. I slušam kako odzvanjaju koraci dječaka koji u zanosu psuju dok udaraju košarkaškom loptom o razvaljeni asfalt prepun rupa. I nebo je odbacilo cijansko plavu. Još malo pa će navući crninu, a lampe će nespretno glumiti svijeće. I sve će usporiti kao za teške ljetne žege.Na prozore će se navući zastori od jada, svi će se uspješno prikriti iza svjetala štednih žarulja, po navici slušati vijesti i kao čekati početak filma. Jednoj će starici iskipjeti mlijeko. Nesigurnim korakom će dovući tijelo do štednjaka, zamahnuti propaljenom krpom i pitati se je li dobro zatvoren plin. Ja ću i dalje tupo piljiti u strop, krajičkom oka mjeriti nit paučine u lijevom kutu iznad ormara i lijeno protezati tijelo. Preda mnom će bliještati grad na dlanu. Utihnut će ljuljačke u parku. Iz sitnih će se kvadratura proširiti miris siromašnih večera i lošeg vina. Djeca će plačljivih očiju zaspati ubačena u malene krevetiće uz poznati zvuk roditeljskih svađa.Okrenut ću se na bok i zamišljati kako mi sunce grije bolna leđa i vrat. I vrtiti u glavi stihove iz neke kancone s početka sedamdesetih gdje on pjeva, a ona mu priča. U ruci drži cigaretu i trese pepeo na pod dok mu se ona mazno privija uz bok. Karamele, ruže i violine spominje. Riječi, samo riječi.


nosila sam: haljina - vero moda, kaput - orsay, cipele - new look, kapa - h&m


Moji dobri prijatelji Floydi. Zbog uzurbanog tempa zivota cesto zaboravim na ono najbitnije - glazbu. 
Na prvi poznati takt kao zagrljaj staroga prijatelja. Osjecam indijske mirisne stapice. Pada kisa, osjecam se ugodno.  

Do sljedecega posta,
                                   voli vas Victorija :*

Broj komentara: 7

 1. Obožavam tvoj Orsay kaput, moj najdraži butik, interijer im je divan imam osjećaj kao da sam u modnom raju a odjeća da ne pričam. Fotke su ti odlične zaista.

  OdgovoriIzbriši
 2. Really liking this "darker" vibe you have going on and I love an outfit post inspired by Pink Floyd. So win-win :)))

  OdgovoriIzbriši
 3. Odlični postovi!!! Gde naći takve čarape?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti! :)

   Carapice mozes naci u H&M-u, kupila sam ih prosle zime u paketu sa jos jednim carapama sa krupnijim tockicama (oko 70ak kn)

   Izbriši

Thank you for visiting!

Latest Pins

© Blue Turpentine. Design by FCD.