Latest Instagrams

Nedostaje mi letenje i ne volim vunu!

30. siječnja 2014.


Nebo je zamusana lica večeralo sumrak. Kiša je stala. Oluje su utišane. Moramo poći. Konspirativno rastežemo ukradeno popodne i odvlačimo odlaske na različite strane. Ja bih stvarao. Uz par ruku kojima ne smetaju dodiri  popucalih žuljeva  od kompromisa osobnosti, zbog mitološkog spokoja pripadnosti čovjeku. U kome nam se sjene stapaju u jedno. Nedostaje mi letenje i ne volim vunu . Onu tvrdu, bockavu vunu. 
Fali mi proljece, tvoja traper jakna sa prisivcima i ona simpaticna jutra kojima ti zuris po kruh i usput se spotaknes; moj smijeh i cvrsto zatvorene oci, kao pravim se da spavam.
Kasnije sladoled od jagode za mene i cokolada za tebe, lijeni drijemez  i setnja uz Dravu, tvoja traper jakna kojom me stitis od kise pa se na kraju ti prehladis (moras piti puno caja!)nosila sam: kaput: new yorker, vesta - vintage, sesir i stramplice - h&m, cizme - dr.martens, naocale - giant vintage 


...brzo ce proljece, danas mi tako nedostaje  letenje i ne volim vunu, bocka umjesto kise.


P.S. uskoro slavim svoj prvi blog rođendan, ocekuje vas jedno lijepo darivanje :) Pripremam i post sa najdivnijim naocalama u svemiru, hvala GIANT VINTAGE :) 

Budite mi sretni i veseli.

Do sljedecega puta,

                             V :*


2 komentara

  1. odličan mi je taj kaput, svaki put se iznova divimˇˇ a sad jos uz ovaj pulover, ma savrseno izgleda ;)

    Jelena

    OdgovoriIzbriši
  2. Slike su super i divne boje u celom izgledu :)
    Kaputic <3

    OdgovoriIzbriši

Thank you for visiting!

Latest Pins

© Blue Turpentine. Design by FCD.